Friday, October 9, 2020

BBQ Lamb Kemensah, Hulu Kelang

Salam, 

Lama tak bersiaran.


05.09.2020 kami ke BBQ Lamb Kemensah sesambil celebrate shuben yang ke 39 tahun.

Kalu nak kesini better booking dulu 2 minggu sebelum. Senang datang sana terus dapat meja.


Sebba birthday kan..kita buat lah suprise sikit2 untuk birthday boy kita...hehhee




Macam nilah keadaan maka di sungai tu...


Nila meja deko deko nya..

IG Deco @cengkihfloristgift
Cover seluruh KL & Selangor




Kemain ada love2...saya mmg mintak yg simple2 je...saje lah kan nak deco2...16 tahun dh kawin..saje bagi warna dalam perkahwinan kita ni...gitewwwww 







1 kilometer orang yg tlg snapkan gambar ni haaaa... maceh lerrrr 


Gitewwww



Menu dia lebih kepada grill, ayam, daging, lamb semua grill...semua set...ada nasi, air & dessert..food dia sedap..serius sedaps


Kami amik mix meat set..ayam + puyuh+ daging lembu + Kambing.

tapi sebab kami tak makan puyuh & kambing..kami tukar kepada daging & ayam..


inilah setnya...nampak mcm sikit tapi sebenarnya banyak tau...kami siap tapau bawak balik


ada air free flow + macam air cocktail kot nama dia..bukan bubur..tapi sedap giler


dia mmg grill ye bkn atas dapur pan tu...dia macam ada gobok/almari utk salai semua tu...macam buat daging salai tu...


Setiap set ada 4 nasi 




kita add on vegetarian set ni...tamak kan..igtkan xcukup...betul la kan org tamak selalu rugi, tak habis pun..bawak balik ler...

kat bawah ni kita share lah gamabr2 kami ye



sorang 10 tahun sorang 15 tahun...
cukuplah 2 orang je kan....ibu abah dah tua...







Last, nak saya suap ke????



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: