Wednesday, March 6, 2019

Ana Ikan Bakar Petai , Bangi

Salam & hai semua..

Kali ni nak share tempat makan di Bangi. Kebetulan shuben ada game bola di Bangi..Saya & anak2 jadi pom pom girl la kan kat tepi tu...



siap kipas uolls...kalu tak tahan sangat masuk dalam kete on air con sambil scroll IG..perghhhhh nikmat..hahhaa

Lepas dah main bola..kami dinner di Ana Ikan Bakar Petai cawangan Bangi...yang asalnya di Kuantan nun..kami pernah try la masa di Kuantan ...sedap..tu repeat kat Bangi ni...

Kalu nak baca masa kami makan di Kuantan KLIK SINI


Ni tempat pilih2 ikan seaofood bagai


Ketam telur masin.. sedap tapi agak kering..saya prefer dia berkuah sikit..



Kamgkung belacan




Sotong goreng tepung...biasa jelah...




Ni yang kami order termasuk ikan bakar..lama jugaklah tunggu sebab orang ramaiiiiiii

Dia hantar satu2 makanan....jenuh jugaklah nk tunggu semua lauk sampai, nak amik gambar punya pasal..hahhaha nasib anak2 boleh tahan....



Ikan jenahak bakar...sedap..sama je rasa kat Kuantan nun..besar pulak ikan dia..tak habis memang bawak balik...




Yang diorder ari tu...ikan je tak habis , kita tapau bawak balik....



Saya & anak bujang.

Kesimpulannya, recommended..tapi kalu saya nak yang kat Kuantan la Tanjung Lumpur sana sebab dapat berjalan sekali..hahhahaha
Ada feel sikit nak makan..

Ok selamat mencuba

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ