Monday, October 22, 2018

Ikan Bakar Anjung Muara, Melaka


Salam & hai semua hari tu masa kami stay di AMVERTON HERITAGE RESORT kami dinner di Ikan Bakar Anjung Muara... saya google ikan bakar muara Sg Duyung..kedai ni yang keluar...rupanya bukan ini yang famous tu ..tapi belasahlah janji ikan bakar...lenkali pi tempat lain pulak....



Tempat cantik bersih kemas je...selesa la nak makan kat cni

Menu yang dipilih adalah seperti berikut



Sotong masak telur masin...sotong dia kecik2 plak..ni saya sorang je yang makan..suami allergic anak2 tak suka pulak...sedapssss


kepah masak sambal ke amsam manis..xigt..betul ke kepah?ke lala? hahahha blasah jelah janji sodap


Udang goreng tepung....



kailan ikan masin.


ikan jenahak bakar sambal....ni lagiiiii sedap...tapi saya paling suka ikan bakar di Restoran Seri Mesra PD...tu memang paling win....



Yang diorder hari itu....habis je semua cuma udang tu tak abis tapau bawak balik


alololo sayang ibu tu...


Ibu pun nak jugakkkkk

Kesimpulannya...boleh makan la...sedap.....recommended...terbaikkkkk

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

Sha Mohamed said...

Ikan jenahak tu mengancam betul..