TQ coz sudi menjengah blog ni..



Monday, April 9, 2018

Kyochon, Malaysia

Salam & Hai Semua.


Tenggelam timbul...ikut mood nak update blog...update blog untuk share info yang berkaitan..sebab saya pun masih google blog untk dapatkan info...hehehhe


1st time ari tu tru Kyochon...setelah habis musim viralnya....masa saya pegi kebetulan tak ramai..datang2 terus dapat seat. Kami pergi di One Utama...Sekarang viral K-Fry..tu masih lagi kena berator.

Mari tengok apa yang kami order ari tu

                                                    

kami pilih ayam jenis soy sauce 1 & red pepper 1. Red pepper ni tak pedas pun..yang ni memang sedapssssss gile.

Ala2 4fingers Chicken tu  tapi Kyochon agak pricey sikit compare to 4 fingers yang harga nya lebih murah sikit..tapi dari segi taste saya prefer Kyochon..itu tekak saya ye


Rice fingers chicken kot namanya..ada rice2 nama dia...ni pun sodap..cicah ngan sos honey mustard tu....perghhhh


Red pepper chicken


Soy sauce


Dah pilih jenis ayam boleh pilih nasi ..ada beberapa jenis nasi...nanti baca ye ikut menu yang diberi


Salad


Kami...peminat ayam no.1


Abah & anak sulungnya.

Yang pasti, boleh repeat lagi...yeayyyyy!!!!







Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

tk pernh try yg ayam2 jenis viral ni sbb tgk pjg je q kn...ada kesempatan bole try nanti