TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, April 10, 2018

Eagle Ranch Resort Port Dickson


Salam & hai semua.

Kali ni nak update cerita kami di Eagle Ranch Resort Port Dickson. Gigih update sebab nak bagi info sebenarnya tentang Eagle Ranch Resort ni...

Mula-mula nak stay cni macam ragu-ragu lah..tapi sebab konsep resort ni lain dari lain & saya baca review di blog2 (TQ Uolls!!) memberikan review yang sangat bagus, so pejam mata booking...Rate nya bagi saya sangat la reasonable ...masih mampu saya miliki...Saya dapat RM 177 untuk bilik jenis bandwagon lower...termasuk 2 breakfast...ok kannnn...





Bergambar di Bandawagon . Kami punya tingkat bawah tu....



Dapat 2 katil single...kami bawak toto, muat lah untuk letak toto depan katil tu....malam kita kasi rapat itu katil..muat je


TV flat skrin & ada astro Njoi. sebelah tu bilik air...ada shower je tiada bathtub


sabun sabunan

Ni pulak pool nya....tengok cantikkan kawsan pool dia bersihhhh je....




Atas ni pool di area Kampung House...dapat chalet ni cantiklah..bawah air & dekat dengan pool.

Kami punya bandwagon tu agak jauh sikit la dari pool...tapi Eagle Ranch ni agak besar jugak kawasannya...


Pool dewasa ni agak besar dengan kedalaman 4 kaki...takla dalam sangat








Ada jacuzzi juga...





Ibu fe feling...hahhaha



Apa lagi berendam la kan...Next entry kita ceritala sikit aktiviti yang boleh dibuat disana....






Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

adik pernah stay sini dlu tp rsnya dlu tk meriah camni....ada juga bc blog kwn2 inform yg byk pool tu tp btul ke tido byk nyamuk hehe