TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, April 11, 2018

Eagle Ranch Resort Port Dickson- Part 2

Salam & hai semua.

Entry ni saya share 2 aktiviti yang kami join di sana...Go kart & scooter round2 dikawasan Eagle Ranch.



1st aktiviti ni Go Kart..saya & abahnya tak mainlah...bagi anak2 je main tapi Darissa tak dapat main, tidak dibenarkan oleh penjaga Go-Kart tu..sebab takut tak boleh handle bahaya untuk dia...so Danish la bertuah..... aktiviti ni RM21.20 untuk satu Go-Kart dan 5 lap....

Esoknya lepas mandi pool pagi & sebelumk check out kami ambik scooter ni round round Eagle Ranch..amik masa dalam 30 minit ke 45 minit..jadi lama sebab saya tak pandai nak handle Scooter ni...kakak tak reti bawak motor uolls so agak gelabah disitu....basikal tau la....dahla jalan nya berbukit2 & tak rata... Satu scooter RM31.60. Kami amik 2 scooter dan di guide oleh staff Eagle Ranch yang sangat baik hati. Darissa dengan abahnya satu scooter..saya satu scooter...Danish ngan staff Eagle Ranch tu....

Setuap pit stop kami amik gambor..nasib staff tu sporting....


















Ni jalan2 di pantai pulak....so puas hatilah kalu kita join aktivti kat sini..Aktiviti lain horse riding, paintball, archery & banyak lagi..yang penting sediakan ongkosnya...

Kesimpulannya, anak2 suka sangat...dapat join aktiviti yang lain dari lain..biasa kalu duk hotel aktivitinya mandi je...kali ni dapat join aktiviti yang agak lasak jugak, mereka tak boleh move on lagi...hahhaha

Repeat?of kossssss.....Uolls sila try tau Eagle Ranch Resort ni....mesti berbaloi....




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

meriah ada aktiviti gini tp tgh panas skarang bertabah la...tp riso juga kn tk reti nk handle go kart or scooter...nasibaik ada org guide okla