TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, April 26, 2018

Bihun Sup sedap di KL, Bihun Sup Langgaq


Salam & hai semua

2 minggu lepas kami teringin nak makan benda bersup2..nak makan kat kedai tom yam macam boring je kan....google punya google terkeluarlah Bihun Sup Langgaq yang famous di KL ni....Langgar ni terletak di Kedah. Buka cawangan di KL ni...saya pegi di AU2 Keramat. Alamatnya 27, 13, Jalan AU 2a/17, Taman Keramat, 54200 Kuala Lumpur, Selangor.

Bila sampai kedai, mak aiiii ramainya orang...beratorrrrr. tak amik pulak gambar...tapi saya ada share di IG stories...

                  

Saya amik mihun sup suami amik kuew teow sup.....sedap....jenis sup jernih..kalu mihun sup kedai thailand, lain sikit kan...





Ni nasi kuning/nasi lemak...macam nasi kandar...sedap gak...daging hitam tu...xtau masak apa....macam kicap tapi terbaikkkkk


Suami order sate


Serius ini paling sedap....Cuq Udang....makan saje pun sedap..rangup....saya tak berapa suka makan ngan kuah kacang....sini memang cuq udang makan ngan kuah kacang...




Ini Sup ayam + nasi putih...darissa punya tapi dia tak berapa suka jenis sup macam ni..dia suka sup yang kat kedai Thailand tu.

Siapa2 yang tak sihat tu elokla p sini panaskan badan,..dapat hirup sup panas panas memang lega




Ok Itu saje, selamat mencuba...


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

KeMatZ said...

tak sangka mu masih active kan berblog ... rasa nak buat comeback semula lahhh hahahahaha