Thursday, February 1, 2018

Medan Ikan Bakar Pantai Jeram

Salam & Hai Semua.

Sabtu lepas asben saya ada game bola di Kuala Selangor. Balik dia dari main bola kami singgah dinner di Medan Ikan Bakar Pantai Jeram..Ni kali kedua kami makan kat cni. Ingatkan nak makan di Aroma Ikan Bakar..Dah call nak buat reservation tapi depa kata dah penuh...call la Medan ni nasib ada kosong..yelah malam minggu kan memang ramaila orangnya...

Ni no untuk Medan Ikan Bakar Pantai Jeram 012-387 8375



Sampai sini, p kat kaunter sebut nama kita , nanti depa tunjukkan  meja kita..pastu bolehla pilih seafood mana uolls suka, nnti depa masakkan....

Kami menunggu makanan sampai dekat 1 jam....paling lama nak sampai udang goreng tepung...nasibla anak2 behave je...


Nila menu nya ari tu ketam masak masam manis...sekor je amik tapi besar..lagipun suami saya allergic seafood kecuali ikan..heheheh kesiannnnn. Kerang bakar, ikan siakap bakar & kangkong belacan & nasi goreng pattaya untuk Darissa.

Ikan bakar tu dia bakar kosong ye..ada kunyit kot...kuah tu kami yang letak sendiri..depa ada bagi siap2 pencicah nya..sambal cili api & air asam...sedap uolls....ikan dia fresh....


Nila udang tepung yang lambatttt sgt ni....





Penutup gambar kami...hahhaha hilang penat menunggu asben main bola ari tu.Dapat upah makan sodap2.....hahahhaha


Ok itu saje. TQ


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Anis Azalea said...

Yums

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)