TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, January 24, 2018

Suraya Seafood, Kampung Baru


Salam & hai semua...

Ada satu hari tu kami try makan di Suraya Seafood...saya tau pun dari IG Eina Azman...Datin Paduka tu...hahahha ..nampak nau stalker IG dia..tapi saya memang suka tengok IG dia nak2 bila dia masak tu....dengar kata famous juga tempat ni ye...ada jugak saya tengok beberapa retis makan cni....kat area cni memang meriah, saya suka...try tau korang....

Ya Ampunnnn ramai nau orang kat cni....betul la tu famous..sampai kena tunggu meja kosong



My cinta hati..ok, abahnya juga...

Menu yang dipilih......



Kerabu maggie...saya sekarang kalu p kedai thailand ni memang saya akan try kerabu maggie & pulut mangga...nak compare dengan Restotan Sara Thai Kitchen yang famous di Kuantan tu...


Kerabu maggie dia win!!!...hampir sama ngan Sara Thai...sedap namatey!!!
 

Menu ari tu..Siakap stim limau, udang goreng tepung & kailan ikan masin..Sup ayam untuk dicha takde dalam frame..sebab sampai lambat..

Rasa dia ditekak saya oklah..takdelah sedap melampau..masih sedap jugak ditekak saya sebab pernah rasa siakap stim limau yang lagi sedap dari nie...tapi Alhamdulillah syukur ngan rezeki dari NYA....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

4 comments:

mama tisya said...

Pernh mkn juga.. Pulut mangga rmi ckp sedap.. Not bad la sbb pernh mkn yg lg sedap.. Cumanya sini tempt mmg rmi.. Aritu ms pi nasibaik ada org dh abis mkn.. Dpt la meja

iduraz said...

hehe..tempat peberet kitorang gak..somtam pon sodap..awak kena beli mangga susu dia jugak..ehhh

Anis Azalea said...

Suka datang sini makan bubur berlauk. Lama tak datang..payah nak kena q tu malas sikit. Parking pun nasib je dapat kadang2 tu.

sharmien said...

wah boleh la nk try g gak. besa la kedai yg retis pergi mesti dapat sambutan. rezeki tauke kedai.hehe