TQ coz sudi menjengah blog ni..



Monday, January 22, 2018

New Year di WP Hotel, Kuala Lumpur


Salam & hai semua

Walaupun suam2 kuku tetap jugaklah nak hapdate blog...untuk info kepada orang2 yang korek2 info dari blog..macam saya..nak baca review berkenaan satu hotel tu saya akan cari kat blog

Tahun baru ari tu kami tido semalam di WP HOTEL..ni kali kedua kami check in sini..konon2 nak tengok bunga api ...sebulan sebelum dah booking takut penuh...kami booking jenis Premier Family. lepas tolak diskaun & points kat Agoda dapatlah RM145.10 termasuk breakfast. berbaloikan!!!






Besarkan bilik dia. ada satu katil king & super single satu...

Ada bathtub juga


Shower




Gitewwwwwww......kalu repeat tempat yang sama bosan jugak kan?hahahahha 
Tapi hotel ni best sebenarnya...jangan risau mesti puas hati. Pool kat rooftop ye...cni view KL cantik jugak..nampakla jugak KLCC & KL tower pada harga yang lebih murah..hehehe





Bergambar lebih kurang....tapi anak2 suka je janji main pool


Lepas dah mandi pool order la room service ni satu Chicken Chop..sedap...order satu je cukup sebab saya ada tapau sikit makanan dari rumah...





Malam dinner kat hotel je...sambil tengok KLCC...ada cafe ye kat rooftop... sambil tengok anak2 mandi pool..cni pool buka sampai pukul 10 malam..view memang cantik...



dekat - dekat pukul 12 kami naik rooftop nak tengok bunga api..gigih uolls ngan anak2 celebrate new year....ramai orang kat rooftop..meriah...pihak hotel siap pagi topeng, wisel untuk sama2 nak countdown ...paksa anak jangan tido sebab kata nak tengok bunga api..hehhee


Ini je gambar yang ada...rupenya tak nampak sangat bunga apinya..macam kami tengok nelakang KLCC..bunga api pom pom tu depan KLCC....tapi nampaklah beberapa kawasan yang ada bunga api....

Pagi kami breakfast di hotel...makanan tak banyak pilihan...nasi lema, mee goreng tapi ayam takde..hehehe...very basic punya menu...


tolor


Ni la food yang kami amik..alhamdulillah kenyang...


Ok gambar breakfast kami without makeup...hahahha muka masing2 tak boleh blah....

Ok itu saje...tq


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

Berbaloi sgt tu.. Bilik beso dpt diskaun.. Oh jenis ni ada bathtub.. Syok la dpt tgk bunga api kt area pool tu

Anis Azalea said...

murah harga bilik. Pool tu yang best.