TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, December 14, 2017

Plan B, Ipoh untuk kedua kalinya...

Salam & hai semua

Hari tu balik dari kampung di Kuala Kangsar kami singgah Ipoh. Sebab bertolak pun pagi so kira ada masalah kan nak singgah singgah ni...kalu bertolak petang memang tak dapat singgah, terus balik umah je di Sg Buloh.

Hajat di hati nak ke Restoran New Hollywood di Taman Canning yang famous tu, sekali tutup...frustnya lahai....pastu tukar plan ke Mee Kari Mat Daud Jasak pun tutup jugak pukul 4 baru bukak balik....Singgah ke Restorang Yong Suan punyalah kedai ramai orang & berator tak sanggup pulak....lepas tu try pulak Mee Kicap kat stadium Ipoh, habissssss ....adoiiila takde rezeki..agaknya hari Isnin banyak kedai yang tutup kot kan...takpelah lenkali kita try lagi...

Last-last kami ke Plan B Ipoh...ni kali kedua kami kesini...sebab tempat dia cantik kita pergi lagi sekali..nasib tempat dia cantik sesuai amik gambor & hapload instagram...ngeh ngeh ngeh

Masa 1st time kat entry INI



Nasibla dak kecik ni nak melayan posing tapi tak boleh suruh banyak kali nanti dia hangin...hahaha


Ibu & abah pun nak jugak...konon2 cekak pinggang nak bagi efek kurus...puiiiiiii la kan....takdenya...hahhaha



Cantik tempat dia....dia banggunan lama pastu ada pokok2 berjurai2 ni....macam dalam hutan pun ye....

Pastu kami masuk ke dalam Plan B, makan...

Kali ni kami amik menu lain dari amsa yang 1st time kami pegi dulu



Ni matcha latte ais..sedap


Chocolate ice...sedaps


Hot Matcha Latte..sedap


Spagethi Bolognese..sedap


Nasi Lemak ..sedap


Ni lupe la..chicken steak kot...hahaha 


Darissa ngan nasi nya..sebab ada ayam...


Danish ngan bolognese punya..



Ibu share2 je ngan anak anak..dorang bukan  habis pun..nak suruh share menu, masing2 tekak lain lain...kang order ikut yang sorang punya, yang sorang lagi merajok kecik ati...takpelah ibu mengalah...




Ok last gambar wefie kami....cukup la kot kan tak payah singgah la lagi Plan B...orang perak kata teman dah naik cemuih dah....hahahaha

Ok itu saje...TQ

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Anis Azalea said...

Kemahennnn..heheh

mama tisya said...

Tmpt cantik utk posing.. Air tu menarik ..posing cekak pinggang, kaki bengkok slim hehe