Thursday, October 5, 2017

Putrajaya Equestrian Park

Salam & hai semua....

Ahad lepas kami mengekor suami ke Putrayaja Equetsrian Park ni...dia ada game bola....every week ada je bolanya...nyampah I....tak Sabtu , Ahad...gitulah rutinnya....

Sementara dia main bola, bawa anak2 naik kuda...kuda tu round dekat2 je....sekali naik RM10 untuk kanak kanak, dewasa RM15...saya idaklah naik, kang patah riuk kuda tu nanti...


Banyaknya kuda kat sini...saya suka saya suka...saya memang suka tengok kuda ni sebab bagi saya kuda nampak samart & hensem...hahahha boleh?


Ibu selfie ngan kuda jelah...hello hensemmmmmm!!!!!!






lepas tu budak-budak komplen busuk....adoiiila memangla busukkan sebab kuda ni berak....macam manusia jugak...hehehehe


Budak ni memang laparrrrrr je memanjang...pelik....dah beli siap2 kuih keropok ke kalu nampak cafe mesti dia nak makan....tetiba perut dia jadi lapar...hahhahaha...apa2 jelah Dicha....ni dia makan sorang abang dia tak nak pulak sibuk main bola ngan kawan2...ibu kupi kupi je...

Ibu pun dapatlah tumpang duk sekali dalam ekon...hahhaha 


Ok itu saje ...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Anis Azalea said...

Ala napa tak naik kuda. Rugilah..takkan patah riuknya kuda tu. Kecuali pony la. Hehe.

mama tisya said...

Sronok naik kuda tu.. Tisya xpernh.. Kita dlu ms pegi holiday Fraser Hill naik kuda tp time sek rendah lama dh