Wednesday, October 4, 2017

Mr. Dakgalbi

Salam & hai semuaaaaaa..

Hari tu ada keluar ngan opismate Kak Ana..ada keje luar sikit...otw balik opis singgah la lunch kan....dah alang2 waktu lunch....kami tryla Mr. Dakgalbi ni......

                                            

Kami amik set untuk 2 orang ... ada Dakgalbi (ayam yang dah dimarinate warna merah tu) + nasi + ramen+ cheese.... Digoreng depan kita kat kuali besar ni....

                                      

Yang masak kan ni semua staff Mr. Dakgalbi ...dia gaul2 pastu dia tinggalkan kejap...pastu dia datang balik sampai benda tu masak.....kita pun boleh je tolong kacau2 kuali tu....


Nak jugak gambar tengah masak...syok pulak rasa....









Teruja sangat kak ana ni...haahhaa




Ni dah digaul/digoreng mesra ngan ramen...lepas dia dah masakkan ramen ni , dia biarkan sekejap & kita boleh makan....masa ni perut dah sengkak betul......lepas tu kami suh dia goreng nasi pulak & masa ngan nasi ni lah dia letak cheese...



nasi + cheese....


Gambar last nak jugeekkkkkkkk....hehhehe kesimpulannya sedap tapi dah taknak tryla Mr Dakgalbi...sampai skrg terasa muak dia mungkin sebab banyak sangat kot...memang banyak portion dia.....siap kami tapau bawak balik lagi.... 

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Xpernh try tp pernh tgk org mkn.. Byk tu, mmg xabis la berdua mkn kn