Thursday, September 28, 2017

Pinggan Mangkuk Viral

Salam & Hai semua.....

Sekarang atau beberapa bulan lepas kan ada viral sekejap pasal pinggan mangkuk cantik ni...pinggan oleh pretty_plates_andy. design dia tu mengancam sangat....sekarang je baru saya dapat beli kebetulah dia buat road show berhampiran kawasan saya ni....rasa macam dah senyap je kot sekarang pasal pinggan mangkuk ni...


Sampai sampai je...ha kauuuuuu pilihlah mana yang berkenan...tapi sebab banyak sangat kan rambang mata tengok...macam tak cantik pulak....hahahhaah








Harga murah-murah aje..Start dari RM5-RM25...

Susah jugak saya nak decide yang mana saya nak..saya ingat nak match kan antara semua jenis pinggan..contok pinggan lauk mesti kaler or corak mesti sama ngan mangkuk nasi ...macam kita beli satu set tu kan , kan semua corak sama....hhahahah
kat cni mana nak dapatnya....yang mana ada je kita beli...




Last-last hitam jugak yang saya pilih..ni je warna yang lebih kurang sama antara satu sama lain.....

Balik umah macam tak puas hati pulak sebab kenapa tak beli yang warna cerah2 sikit....hehehhe


Ni pinggan2 sampingan....hahha ada 2 budak kecik pun nak jugakkkkkkkk



Ni bila dah letak lauk....ok x?

Hari last roadshow tu terpaksa la pegi semula hahhaha nak puaskan hati...lagipun pinggan untuk letak telur dadar saya tak beli pulak....hahhahaha

Tekad nak beli warna yang ceria sikit....


So ini lah hasilnya....baru puas hati...hahha lepas ni dah tak ngigau lagi dah nak beli pinggan viral ni....

So sesapa yang berminat boleh pergi ke IG pretty_plates_andy untuk ikut dia next roadshow kat mana.....


Ok itu saje.....TQ ye.




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Viral aritu pinggan mangkuk ni yg kt CM tu..pjggg org beratur..suka tgk tp xbli pn..tp ada bc xbrp elok utk kesihatan sbb article tu update chemical dr seramic tu bole serap ke makanan bole sbbkn cancer xsilap..nanti try la google.. Kita bc org share aritu.. Tp suka tgk coraknye mcm2 color and design .. Ada juga yg wat perhiasan