TQ coz sudi menjengah blog ni..



Friday, October 12, 2018

Yong Tau Foo Belakang Bomba, Taiping

Salam & Hai Semua.


Tak abis lagi CERITA cuti balik kampung masa cuti Merdeka hari tu..

Nak share tempat makan Yong Tau Foo yang famous di Taiping..sebelum kami tengok wayang di AEON Taiping kami singgah makan di Yong Tau Foo belakang bomba ni..ini 2nd time saya makan sini....

Kami amik gerai yang ini..sepanjang food court tu memang smeua nya gerai jual yong tau foo, nasi ayam & masakan goreng2



Nasi ayam


Ibu n anak2




Ayah mertua saya..amik gamabr pun curi2..hahaha





Yong Tau foo...sebab umat ramai kita buat 3 hidangan..




Sebatalion..hahahha




Dah makan2 moh ler tengok wayang...saya 4 beranak dah tengok dah sebelum ni, ni kali kedua tengok hantu kak limah...takpelah kita layan kan aje....

Ok Itu saje,




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: