TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, July 10, 2018

Rimba Rusa by Wondermilk

Salam & Hai semua.


Tenggelam timbul..tetiba hari ni rajin nak update.

Ahad lepas kami lunch di Rimba Rusa ni..terletak di Sunway Nexus, Kota Damansara...ok Rimba Rusa ni dah lama dah ada tapi saya baru pertama kali nak jejak..tempat cantik..food sedap & cantik..sesuai nak hapload kat stegram..follow my ig ye hanim_82 ..hahahah sempatttt


 tisu




Dimulakan tuan tanah kedaung...hehehe


Air yang dipilih...kanan sekali tu nutella shake...sodapssssss




Spagethi Carbonara....portion besar ye....budak2 kalu share 2 orang pun takpe


End up, tak abis anak anak hakak makan...tapau la kan....lenkali order satu je...bazir sgt...


My baby boy.... hehee


My baby girl




ni pizza ye....pahai doh nipis...sedaps pedas masam ada hirisan meatballs ye....ni pun tapau jugak tak abis..perut hakak dah kecik...ahhaha




Ni pun sedap...chicken buttermilk..... ni suami saya punya....my baby tua...

Kesimpulannya...must try ye...sy suka....lenkali nak try dessert dia pulak...orang kata sedap.....


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

kita pn dh pi mkn sini tp tk update lg entry haha...ada air die yg lemak bekrim ada brownies sodap...mmg portion beso ..bole share


**handbag BIJAN tu customade khas utk kakmah..google la tgk rupa handbag tu

wahida said...

ya Allah sumpah terliur tgk spaghetti carbonara dia...lain mcm tarikan dia tu...huwaaaaaaa