TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, April 17, 2018

Restoran New Hollywood, Ipoh


Salam & hai semua...

Ok ini cerita masa kami balik kampung cuti sekolah bulan 3 lepas...OTW balik kampung di Kuala Kangsar singgah breakfast di Restoran New Hollywood. Famous ok restoran ni...Bln 12 ari tu ada p , tutup plak...dia kebanyakan menu dia chinese food punya..... Mari tengok apa yang kami order secara tamak ni..memang breakfast like a king kong ni..hahhaa

Konsep kat sini, nak order pergi ke setiap gerai yang ada dalam restoran tu ...dan bila makanan dah siap dia hantar ke meja & bayar. KECUALI air & roti bakar..order di meja nanti pekerja akan datang ke meja kita minta order....ingat order di meja hanya air & roti bakar.

Orang memang ramai ye..kalu weeken lagi ramai...bertabahla tunggu meja kosong..tapi jangan risau cepat je ada yang meja kosong


Ni sedap...macam yong tau foo tapi digoreng....


Char Kuew Teow



Mee Kicap


Mee Kari


Chee Cheong Fan udang...ni serius paling sedapppp..teringat2 sampai sekarang


Wantan Mee...ni pun sedap



bila dah smpai meja macam banyak nyaaaa...tak abis pun...sayang sangat...itu pun dah habis paksa dah makan...uolls jangan membazir macam saya ye..tapi serius semua sedap...nak2 chee cheong fan tu...
 Harga foods agak murah dalam RM6 ke atas untuk satu menu...tak ingat total semua....


Bengang je semua saya sebab order banyak sangat...ampun kan hamba


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

mmg meriah btul...penuh meja...tk kesempatan nk singgah sbb isnin tutup hehe..ada rezeki nk try la kalo pi lg area ipoh