Tuesday, April 24, 2018

Kelate Kitchen


Salam & Hai Semua..

Sabtu lepas kami lunch di Kelate Kitchen, Prima Setapak. Saya bawa mak abah saya sekali sebab rumah mak abah dekat je dengan Kelate Kitchen ni...


                                       

Mak & abah saya



Sebab nya teringin nak minum teh ais berbui2 ni... setahu saya kat Kelantan adakan  Warung Pak Mat Pulau Pisang kot nama di beri.....nak p sana bila la kan...jauh nauuuu....dapat yang ala-ala kat KL ni pun jadilah....
 

Buih nya tak berapa nak meriah sangat... ni pun kelam kabut nak snap gambar takut buih hilang..hehhehe..Teh ais sedapssss, tak manis....teh ais madu namanya....serius sedap sgt....

Makanan kat sini konsepnya layan diri...order kat temoat nasi tu, berator pilih nk makan apa n air apa pastu bayar pastu duduk n makan....




 ni macam nasi kak wok...ayam cincang....


ni tak tau la nama nasi apa...tapi cakap la nak nasi tapi nak daging..hehehe



Ni nasi kukus ayam goreng...ini paling tersedap....kat sini ada jugak jual nasi kerabu nasi dagang...takpelah next time kita order yang lain pulak...

Ok itu saje....selamat mencuba






Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

hausss tgk air tu hehe....hah kt kl pn dh byk juga yg jual teh tarik madu buih2 tu cuma yg ori kt klate tu la yg meriah..kita ore klate pn tk smp2 lg yg warung pak mat pulau pisang hehe