TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, December 13, 2017

Laksa Sarang Telur


Salam & Hai Semua....

Masa kami balik kampung Kuala Kangsar, kami ada trylah Laksa Sarang Telur ni atau Laksa Telur Goreng ni...pernah viral kan tapi rasanya yang viral tu kat Ipoh...tapi kat Kuala Kangsar ni port laksa yang famous ialah Laksa Pokok Limau yang terletak di Kota Lama Kiri. Sebab adik ipar sugget sini sedap kita pun try la...

Tapi kalu kita google pun tempat makan laksa, memang depa suggest kat sini.



Ni laksanya...sepinggan RM4.00..murah kan...sedapssss i tell u...tak pedas sangat...kuah pulak tak cair tak pekat..just nice...memang secukup rasalah.....


 Laksa...telur dia sedap...garing nipis....telur kan semua nya sedap..hehehe


Licin uolls......hehhee

Ok itu saje...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Anis Azalea said...

Katanya nak goreng telur camtu kena letak air soda bikarbonat. Tapi kita tak berapa gemar sangat. Makan laksa dia cukuplah..hehe.

mama tisya said...

Kita mkn yg kt Ipoh.. Sedap.. Siap tapau bw blk kl