TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, December 27, 2017

Hari Jadi saya...15 December


Salam & hai semua...

Ini cerita dah lepas dah..masa hari jadi saya 15.12...hari jadi yang ke 35..tua kan....hehehe

Sebab sekarang kat opis dah sunyi sangat..kawan-kawan terbaik semua dah berhenti..ok tapi yang tinggal baik jugak...tapi sebab kita satu floor ukhwah tu tebal la..so bila dorang takde rasa sunyi sangat....pagi tu datang opis macam biasa, takde pun orang wish...hahahhaa tapi kat FB memang adalah kan...tq korang...

Suami anak2 memang adalah wish itu biasalah kan....

Lepas solat zuhur dalam kul 3 lebih, tetiba dapat jambangan belon..ingatkan kawan yang terbaik yang dah takde tu bagi rupenya asben kita...hahahhaha tak sangka pulak dia bagi...dah pesan jangan bagi apa2 saya tak nak....nak p dinner je BERDUA...see, birthday girl dah cakap dah nak apa...takmo seprais2....

Tahun lepas asben bagi bunga..tapi sebab saya MC, so bunga tu di hantar ke rumah..selamat la kan...kalu hantar kat opis saya malu sebenarnya...terasa gedik pulak....

                                             


Sejambak belon chuolls...tinggi mencecah ceiling...hahhaha nak bawak balik pun malu..tunggu orang semua balik baru kita turun...hahhaha....


                                           

Besday girl bersama belonnya yang sama bulat....sebab Jumaat kena pakai uniform redha jela bergambar...hehehe

Sebba Jumaat tu kita pergi satu kereta, balik tu datingla sat...kupi kupi...sekejap je...tak sampai sejam dah balik...borak sikit2...rindu pulak anak....





dah macam anak saya dah rupe suami kita kat cni...apa nak buat ister lebih bosar dari suami...hahahha

Tak jadi dinner berdua...mengopi jelah berdua..jadilah..bukan senang nak dating ni



Kek kita di hari jadi...jadilah seslice,...abis..hahah sedaps n mengenyangkan...




 Lepas dating balik & lepas maghrib bawakla anak2 p makan KFC...kami dah kenyang makan kat San Francisco tadi...suami amik sandwich ke wrap apa entah namanya...




Eh sedap pulak Chizza ni...ayam dia pedas....sila try!!!


Ni gambar di IG stories..hahhaha....'

Ok itu aje kisah di hari jadi saya yang simple dimple.....


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Syok dpt surprise nk2 dr husband.. Kita xpernh dpt sbb die bukan jenis surprise hehe tp pernh dpt bunga tp xde event apa ms tu.. Skali skala dating di hari birthday mmg syok ..Muda lg 35 ..kita dh nk msk angka 4 mcm xcaya