TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, November 22, 2017

Pizza Hut Cheesy Bites , Dominos Cheese Tarik Crust & RSMY Nan Cheese

Salam & hai semua...

Kemain skrg berlawan-lawan pizza ..tapi itu yg saya perasan la....

Pizza Hut dengan Cheesy Bites nya. Dominos pulak dengan Cheese Tarik Crust...Kami pun gedik2 la nak cuba kan.....hehhee
                                   

Nampak nau macam kena paksa amik gambor



Ni side order...ada dalam set..tak ketahuan la namanya...mcm rasa fish ball je


Nila Cheesy bites nya..ok la...rasa dia....xberapa nak cheesy sangat...


Kami order jugak nie sebab anak2 suka pepeproni pizza...ni jugak sedap....


Ni macam roasted ayam tapi dia macam ada drizzles cheese sos...sedapssss

Dominos pulak...

Kami take away je ari tu...



tu posing ke nak tunjuk jam? hehhehe...dia teman ibu order pizza....






Kami amik 2 pizza regular & add onn chicken drummet roasted...kalu dah nama Dominos memang sedaplah kan...satu pizza tu kita amik extra cheese....dah sejuk pun sedap kan Dominos nie....

Sorry la gambar panjang2 sebab amik je gambar dari IG story saya...

Cheese banyak tebal...tapi memang puas hatila...kalu Dine in mesti dapat nikmat tariiikkkkkkkkk tu...dah bawak balik nikmat tarikkkkk tu memang takdela ...hehhee

Cerita pasal Nan Cheese terbaik pulak....sape je tak kenal RSMY nan cheese ni.....nan cheese sekepal...sekepal sebab dia letak cheese tu sekepal tau dalam nan...memang tak kedekut cheese



Makan pulak ngan beef keemar & dhal...sodapppppp


4 roti nan...ada nan cheese special, garlic cheese & nan cheese biasa



kan dah cakap....tengok cheese dia....memang kalahla dominos pizza hut semua...hehehhehe


Saya bawa mak & abah saya makan situ sebab dorang teringin nak makan nan cheese....berselera abah makan hari tu


Danish & neneknya....

Kesimpulannya....semua saya suka...hahahhahaha cheese kan.......Ok itu saje..



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

Tarik jgn tk tarik.. Tu la pakat smua berlawan nk cheezy.. Hehe.. Yg kt pizza tu bkn fish ball tp ala2fried dimsum.. Sdap juga kita suka.. Yg KFC pn she kuar chizza.. chicken +pizza tp bc org komen xsdap..cheese rsmy juga yg menang kn hehe

Anis Azalea said...

Pizza hut dah lama tak mkn. RSMY mmg sedap.