TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, October 10, 2017

Starbucks


Salam & hai semua....

Khamis lepas saya kena kuar dari opis...ada meeting kat site...meeting di site office di Kajang sebab projek kat Kajang kan....

Meeting kul 3 tapi kul 12.30 saya dah kuar..kakak nervous...kakak memang macam ni kalu kena p meeting kat luar ..berdebar...hahahhaa

Sebab kan sorang saya makan dalam kete je...drive thru je Starbucks...entahlah rasa macam segan kalu makan lunch sesorang rasa macam loser sangat..hahhaha padahal paranoid lebih...




Asian Dolce Latte semestinya pilihan saya...


Chicken Teriyaki Sandwich...serius sedap sangat ni...baru 2 kali makan ...1st time makan masa p site meeting gak...makan dalam kereta juga...hahahha

Air & Sandwich RM20...combo lunch katanya....



Sebabkan lighting on point..kakak belanja selpie lah.....selpie jelah mampu...full body pengsan orang kang sebab besar almari...hhehehe


Ok itu saje....


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

Mkn sorg2 syok apa.. Wat xtau je hehe.. Tp mkn dlm kete pn ok cuma kena tgk menunya LA..mcm sandwich senang la

Emy Tak Kecik said...

awak dah aktif semula blog ye. sy baru lepas buang sawang ni ekekkee