Thursday, October 26, 2017

Makan Heritage, Kota Damansara


Salam & Hai Semua...

Rasanya 2 minggu lepas kot kami makan di sini, Makan Heritage..baru je masuk Jalan-jalan Cari Makan TV 3 Ahad lepas...Terletak di Kota Damansara...waze atau google maps je Makan Heritage nanti dia bawaklah kita kesana....


Mari tengok menu apa yang kita pilih ye..semuanya beransurkan pasta...jangan risau dia ada banyak pilihan makanan...nasi2 pun ada


Spagehti Carbonara...sedaps



Pihan budak kecik ni Carbonara...


Ni tak ingat nama...ada chicken gril sekali....ala2 carbonara...cream pasta kot....

                  

Pilihan anak bujang ni....




Yang ni Pasta goreng mamak....ini memang saya recommend sangat...sedap pedas terbaikkkkkkkkkkkkkk....

Portion dia agak banyak jugak bukan sejemput ye...ni pun budak2 tak abis pun makan depa punya...Ibu la jadi DBKL....sayang makanan tak abis ni...hahahhha


 Ok itu saje...sila la try kalu ada nak cube ye....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

Anis Azalea said...

dekat sangat dengan rumah abang kita. hari tu try juga, cerita belum lagi..hehe