TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, October 25, 2017

4 Fingers Crispy Chicken


Salam & Hai Semua...

Sabtu hari tu kami try makan di Restoran 4 Fingers Crispy Chicken ni...saya pun tak ingat kenapa saya teringin sangat nak try kat cni...pernah viral ke?entah..yang pasti sebab saya memang suka ayam...hahahhaha Lagi satu ...ada tertengok kawan IG saya makan kat cni...

Rupanya 4 Fingers ni dari Singapore...ingatkan asal dari Korea...hehehhe maklumlah kakak memang hantu K-Drama ni....tapi belum ada rezeki ke Korea lagi....doakan kakak ye.

Yang saya tau 4 fingers ni baru ada 4 outlet je di Malaysia...kalu tak silaplah...Nu Sentral, Mid Valley, Sunway Pyramid & Berjaya Times Square....

Kami makan di Nu Sentral...Level Concourse ye.....panas uolls kedai dia....sebab dia bukan terletak betul2 dalam mall..



Ni la yang kami order...konsep dia macam fast food restaurant..order di kaunter nanti dia bagi buzzer kalu order dh siap buzzer akan berbunyi amik di kaunter khas dalam  restoran dia..Price saya perasan bawah RM20 ..kira harga mampu miliklah....



Ni set ayam 6 pcs ada fries & air...ayam tu bahagian kepak ye...boleh pilih perisa Hot atau soy garlic (xpedas) atau boleh campur perisa tu ye... kalu hot dia pun tak pedas pun....pedas lagi ayam McD...hehehe


Ni ayam pcs kot termasuk nasi


Burger ayam...lebih kurang spicy chicken mcdeluxe MCD..tapi McD punya lagi win...


Ni Salad & Tofu & Mushroom...sedap gak..



Danish memang suka burger


Darissa nasi & ayamnya...



Last, ibu n ayam ayamnya....hehehheh

Kesimpulannya....wajib try ye...bagi saya sedappppp sangat...ada rezeki boleh repeat.....ok itu saje...


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Rmi ckp sedap.. Ada kesempatan bole try nanti.. Oh dr spore.. Ingt Korea hehe