Tuesday, September 5, 2017

Original Cake - Kek Viral

Salam & Hai Semua....

Original Cake....pernah viral ari tu ke masih viral lagi?heheheh ..kita pun sibuklah jugak nak rasa sebab alang2 pergi One Utama...singgahlah situ jap....


Amboiiiii gebu gebas kek nya....


Siap pakai pembaris nak ukurnya...


Satu kek yang besar ni dia akan bahagikan untuk jadikan 1 'blok'dan dimasukkan dalam kotak...rupenya dalam kek yang besar ni ada flavour original & golden cheese....

Harga lain setiap flavour...untuk golden cheese RM20 ..Original flavour RM15...besar jugak tau bloknya...rasanya berbaloi dengan harga tu....


Ni kotaknya...



Saya amik golden cheese....tu 'blok' nya./...besar kan.....cheese dia dalam layer kek tu...

Nampak tak layer cheese tu...takde leleh2 pun....hehehe


Rasa dia? saya ingatkan rasa dia macam cheese cake...rupenya rasa macam kek span + bahulu....tak manis tau...rasa kuat jugak rasa telur ni...tapi saya & anak2 suka je makan ni....tapi saya lebih suka cheese tart lagi macam hokaidao, tokyo secret & pablo....makan kek ni saya rasa tak muak...muak lagi makan cheese tart kalu kita makan dengan banyak lah....

So, Selamat Mencuba....viral kannnnn, sapa yang tak nak try...sy suka benda2 viral ni....wakakkaka


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Ada tgk gk, xtau pn viral pastu adik la update viral katanya hehe.. Sama la suka nk try benda2 viral kn..oh ou pn ada, aritu tgk kt ioi putrajaya yg org update