TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, September 21, 2017

MBO Cinemas The Starling, Damansara

Salam & hai semua....

Ahad lepas kami ke The Starling Damansara nak tengok wayang.The Starling ni satu mall baru yang konsepnya shopping in the park gitu.....kat situ ada MBO cinemas...kita carilah carita yang kita tak tengok lagi...kami decide tengok cerita The Son of Big Foot. Ok, cerita ni rasanya awal bulan 9 kot keluar ari tu....saya book online je senang...sampai sana beli pop corn pastu scan & masuk je...

waaaaaa....cantik betul MBO Cinemas kat The Starling ni....The Starling ni satu shopping mall baru ye...dulu asalnya tapak Uptown yang lama tu...bekas hawkers stall dulu tu....kat situlah...

MBO terletak di Level 5 ye...moh le layan gambar anak2 saya nak posing kat situ..



                                             




Gitew....

Saya rasa kaunter nak beli tiket dia paling besar saya tengok...dah macam nak cek in flight dah ghopenya...






Ni semua amik gambar di sekitar MBO...kat Level MBO tu ada satu pintu kita boleh ke garden atau dorang panggil Sky Park...cantik..simple je garden dia ada rumput bangku...so bolehla nak pose pose...saya tak amik pulak gambar sebab kebetulah hujan ari tu....


Ini gambar saya amik dari web site The Starling ...tu nampak yang hijau hijau tu Sky Park la...macam ada garden kan...itu level MBO la...atas sekali

Lepas tengok wayang, kita kupi kupi dulu makan ringan2....



Kita try cone pizza ni...sedaps..satu RM9.90


itu isi dalamnya...penuh ngan cheese...sila try...kedai ni sama level ngan MBO tu...cafe MBO punya kot...tak ketahuanlah saya...hehhehe


Ok Itu saje...



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

3 comments:

Cho Zila said...

akak baru tau kat uptowntu ada shopping complex beso... padahal selalu gak gi makan kat area situ.... tapi entahler bila siapnyer ... haritu dapat pergi memang bestler beso dan nampak moden... nanti Insyaallah pergi lagi...

mama tisya said...

Yg hawkers Uptown blkng tu.. Dlu sini area parking.. Aritu pi juga sini tp utk parking ms tu nk mkn kt vicuda.. Situ kn payah parking so parking dlm the starling senang.. Mbo sini ada Yg cinema ala2 ada kerusi Yg mcm kt tgv beanie Yg guna beanbag tu.. Aritu tgk kwn amik seat Yg tu

Adam said...

saya tak tau tempat tu ada panggung. ada jugaa sekali dua sampai ke area tu. tapi tak naik tengkat 5.
lain kali kalau ke situ mungkin nak ke tingkat 5

thanks kongsi