TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, August 1, 2017

The Club Lounge, Sunway Putra Hotel

Salam & hai semua...

Rentetan dari entry sebelum ini...
Sebab kita dapat free access ke Club Lounge marilah kita gunakan sebaiknya...sebenarnya lebih kepada nak meninjau je apa yg ada kat situ....maklumlah tak pernah pegi kan....

Sebenarnya tak tau pun boleh access ke Club Lounge apa attire yang sesuai pun tak tau...belasah jelah...tengok foreigner guest pun pakai baisa2 je kami idakla segan sangat...sebab Club Lounge ni exclusive sangat, itu bagi saya lah yang tak biasa benda-benda macam ni...hehhehe

Anak-anak pun bagi kerjasama sebab tak nak ikut. ala pegi sekejap je kan....sebab malam kang nak p mall Sunway Putra Mall untuk dinner...tak sampai 1/2 jam pun pegi Club Lounge tu....

Club Lounge ni terletak di level 34, bilik saya pulak level 31...dokek je...


Gitewwwwww.....


Ini pinggan saya...memang amik ini je....takde tambah2 sebab teringat kat anak dalam bilik....dapatlah dating sekejap ngan suami...hahahha


Ini la haaaaa jenis foodnya...very light2 menu...mcm minum petang la...ada la kek 2 jenis..ada sushi, semua portionnya kecik2...hahhaha..


Cewah selpie untuk nampakkan KLCC tu...nampak ke idok?



Ada la gamabr berdua ni haaaa.....tempat dia sunyi nya lahai.....takut nak kuarkan suara kita ni haaa...yelah biasa kat umah  memetir kan.....hahahha

Sorang budak pun takde dalam ni......feeling2 candle light dinner.....tapi tempat dia memang exclusive lah...segan pulak nak masuk sini...lepas makan laju2 amik gambor....


Selpie berdua


Adalah kenangan depan Club lounge tu,,,,



See, suami saya berselipar je berseluar pendek....sempoiiiiii....tapi staff dia ok je...xde pun nak halau kita....heheheh..kalu tau saya bawakla evening dress saya .....wakakkaka


Ok itu saje nak share experience masuk Club Lounge ni...ada la merasa kan...lepas ni mungkin la leh arrange dinner ngan asben je....anak2 sila tinggal...hehehe...terima kasih pada anak2 yang sporting bagi ibu dating sat ngan abah....nanti kita p hotel lain lagi ye....muah muahs


Terima kasih...

erima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

syok tau kalo kita dpt bilik yg accees ke club lounge sbb kita leh lepak kt club lounge tu mkn apa saje..kita pernah merasa masa outstation la...yg booking sdiri blum pernh sbb slalunya mhl hehe