TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, August 24, 2017

Mengular di IKEA

Salam & hai semua....


Ada satu hari tu kami kena keluar dari opis, ada discussion ngan pihak consultant...senang cerita keluar dari ofis atas urusan kerja bukan saje2 kuar & mengular...hehehehe

Kebetulan lunch time & kebetulan kami pun di area berdekatan ngan IKEA langsungla lunch di sana...bukan senang nak lunch kat tempat sedap2 & best2 ni sebab kat area opis kami tu takde pun kedai/restoran yang best pun....alang2 dah kat kawasan Damansara ni marilah kita lunch di sana....nak pegi weeken memang bercintala orang merenyutttttt...

Nasibla berator amik makanan tak lama....sedapnyaaaaa meatball.....


Nila yang kami makan ari tu....yang makan 2 orang ordernya kemain...hahaha alaaaaaa terliur pulak tengok gambar ni...popia sedap, mushroom sedap, nasi penyet tu pun sedap & semua sedaplaaahhhh....tapi tulah rasa macam meatball dia tak sesedap dulu......yang penting semua ni termasuk 2 air RM47++ je...kira agak murahla kan...banyak tu dapat


The famos amos meatball.....kembang2 tekak masing2 makan ni...hahah tula tamak sgt....


 Fish & chips...ikan je sedap..




Ni la kami yang order tamak sangat tu...sampai tuudng pun nak masuk dalam pinggan....tapi yang penting habis hokay...slow2 makan.....santai2 je makan ari tu...heheh lepas makan terus balik opis...tak de singgah2 shopping2 ye.....kalu ikut hati memang nak la shopping tapi kerja menanti di opis nanti kena jeling ngan bos kang, naya....heheheh


Itu saje.



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: