TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, August 3, 2017

DC Superheroes Cafe, Sunway Putra Mall KL

Salam & Hai Semua....

Sebelum ini ada ceritakan pasal CLUB LOUNGE tu....lepas kami pegi sekejap CLUB LOUNGE tu kami bawak anak2 pulak dinner di Sunway Putra Mall....senang je mall kat sebelah je.....so dinner lah kami di cafe superheroes ni....teruja sebab dia berkonsepkan superheroes...budak budak sukalah kan....






Comelkan airnya......suka suka.....satu air panas satu air sojuk...gambar air suam takde pulak.....


My superheroes...gitewwwwwwww


Ini suami kita, jangan ajak p karaoke ye...n suami kita jangan nak ajak orang lain p karaoke ye....hakak pun tak pegi karaoke, ko pulak nak p karaoke....hahha itu semua penangan Aliff Aziz & si Pipah tu...heheh



Pilihan makanan 1 - Spagethi Carbonara,,,sedaps!
Kami pun tak order banyak..tu pun ada yang tapau bawak balik hotel..mungkin tadi kami dah makan kat CLUB LOUNGE tu kot......sepatutnya ada order nasi tapi dia kata nasi semua dah habis.....laku sangat la tu kot tu sampai abis tu....hehhehe


gigi tu gigi tu...kaver sikit dicha...


Pilihan kedua spicy Aglio Oglio with Chicken Grill...ni serius memang sedaps sebab pedasssss sangat.....i likeeeeeee..
portion dia agak besar sebenarnya.....padat.


Ni kids meal....set burger..ni pun sedap...sedap2 rupenya foods kat cni...wajib try tau uolls....

Last gambar pulak ngan superheroes yang ada kat situ...... 








Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

Ada bc rmi juga blogger dh p mkn cafe ni.. Ada kesempatan bole try

MrsEnoxis said...

X pernah lagi pg Sunway Putra Mall ni. Kalo pergi, confirm nk singgah cafe ni..