TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, August 2, 2017

Breakfast di Coffee House, Sunway Putra Hotel, KL - Day 2

Salam & hai semua....

Rentetan dari entry INI.

Pagi tu breakfast di Coffee House level 9...dapat free kan...harus lah manfaat sebaik2 nya...
Punyalah ramai orang..food selection pun banyak.....bagus bagus..


Ni haaa pinggan saya...banyak kan...tengok badanlah...


Ala danish tido pulak ..lagi sekali snap


Darissa pun kena sampuk jugak Saranghae tu....hehhee


Ibu & Dicha


  

Last gambar kita sekeluarga....itu je pun gambar yg kita amik.....lepas breakfast pa lagi depa semua nak terjun pool la.....

Ok itu saje cerita staycation kami Sunway Putra Hotel..ada rezeki boleh datang lagi...serius tempat ni best sangat & saya rasa sangat exclusive....terasa seperti golongan ado2 je walaupun saya ni nan hado pun....hehehhee...

Last but not least, TQ Sunway Putra Hotel for the extraordinary experience stay at your hotel...u give ur best services to us & we really enjoy it ...TQVM

Gitewwwww omputih sangat conclusionnya...hehehhee




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Anis Azalea said...

tak pernah pergi lagi hotel nih..aamboi anak dara tu..

mama tisya said...

syok kn staycation...ni anakdara pn dok tanya bila nk p tido otel lg hehe