TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, July 13, 2017

Syawal 2017 #teamrayapurple

Salam & hai semua...

Baru nak upload gambar raya...kat fb & ig dah upload dah..kita share kat blog pulak..

Tahun ni #teamrayapurple #teamrayakl. turn family saya tahun ni..beraya di Gombak


Sebelum nak p sembahyang raya..boleh pulak songkok suami tertinggal kat umah kami di Sg Buloh...nak pinjam songkok abah tak ngam plak kepala...togel jela kepala tu ye bang...ahhaha



Dah balik masjid makan salam2 semua bergambar la kita...sian tengok mak abah..rasa tua sangat..tahun ni turn saya & abg sulong beraya di Gombak..tapi abang sulong saya datang lepas dia sembahyang raya kat area umah dia...


Ngan mak saya....tak sihat tapi mak tetap semangat nak masak lauk2 raya....dah dia suka kan..kita ikut je..tolong2...

Lepas ni layam jelah gambar2 saya tampal kat sini..gambar syok sendiri di hari raya nama diberi....hehehe





Saranghae gitu....





Perantin lama basi....hehehe



Anak perantin tadi...






Sepupu..yang belakang 3 orang tu anak abang saya...semua dah besar2..yang sulung umur 23 tahun...saya jadi makcik masa tu saya darjah 6..hehehe





Ok itu saje...Petang tu kami balik Kuala Kangsar pulak , kampung suami....







Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

Anis Azalea said...

Baju u kain sari ke..?