TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, July 27, 2017

Korean Spicy Burger & Pulut Rendang Ayam Zarina Zainuddin

Salam & Hai semuaaaaa....


Hari ni nak share 2 makanan yang sedap...hehehhe

McD kan ada kuarkan satu burger Korean Spicy Burger nama diberi...sebab kan saya ni konon2 peminat K-Drama harusla nak try.....A & W pun ada jugak kuarkan beger korea ni apa entah namanya....



Roti dia itam..


Isi dalam dia..burger daging ye...dia ada rasa masam campur pedas sikit...bagi saya sedapla..ada yang rasa tak sedap..ikut lidah masing2...burger ni didatangkan ngan set criss cut fries & fanta frozen.. tapi tulah tak terambil gambar pulak...

Satu lagi nak share pulut Zarina Zainuddin ni..bila kawan opis nak beli so kita pun tumpanglah share.. untuk pulut rendang ayam harganya RM12 untuk pulut rendang daging RM 15. Cas delivery 10 ringgit




Rasa not bad...sedap gak.....tapi pulu tu agak keras sikit...macam kering gitu..tapi saya ok je..habis jugak hahahhaha

Ok itu je...



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

Xpernh lg mkn roti beger yg color gtu hehe.. Pulut kuning zarina kt opis pn ada diorang order aritu.. Rmi ckp sdap.. Kita xorder pn

Anis Azalea said...

Kalau pulut kita suka yang lembut bukan lembik atau kerass kering tu.

Burger tu sedapla macam nak makan lagi...hehe. takde Sakit perut pun..