Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 12, 2017

Buka Puasa Di Hotel Istana, Kuala Lumpur

Salam & Hai Semua

Walaupun kita dah raya tetap jugak nak share pasal buka puasa ni..bukan senang saya nak buka kat hotel ni....ni pun orang belanja...abang saya yang sulung belanja...dah 2 tahun dah dia belanja kami sekeluarga termasuk mak abah saya....


Dah sampai dah..tunggu tokei besar datang... harga Buffet Ramadhan Dewasa RM140++ Kanak2 RM70++ . Nasib orang belanja, kalu duit sendiri nak keluar memang taklah, baik tido hotel..hahhaa

 Mak abah mari kita selfie...ehhehe

Marilah kita menjamu mata ye dengan kaunter2 makanan yang etrdapat kat Hotel Istana ni....saya paling suka mestilah Dessert Counter...banyakkkkk pilihan..comel2 plak tu walaupun rasanya so so je...hahahha


Seafoodddddd


Ni section kerabu


Ni section vietnamese roll ala popia vietnam tu...tapi tak berapa laku sangat section ni...


Ni kuih2 tradisional



Comel kan...geram tengok


Ni tak dapat rasa...



Bawah ni bahagian outdoor...ni dorang letak2 untuk masakan panas...kambing golek tergolek kat area outdoor la...





Itu jela yang sempat saya snap...banyak sangat stall nya


Nila tokeinya...abang saya yang sulong...terima kasihla belanja...harap tahun depan belanja lagi...hehhehe


Ni la plate saya punya....sedap2...tapi share2 la ngan mak abah saya..tiada pembaziran ye....



Ni paling sedap...ala2 shell out..boleh pilih sos untuk digorenglan bersama seafood pilihan kita..yang ni kam heong sos...


Desset comel...




Selfie bersama anak buah


Ngan anak kita

 holohhhhhh....bodekla tu...

Kesimpulannya....oklah kalu nak merasa kan sekali sekala berbuka di hotel..nak solat senang ada surau....foods macam biasalah ada sedap ada tak sedap...syukur ada orang belanja....semoga terus murah rezeki...

Itu saje...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: