Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, June 14, 2017

Roti John Viral Sungai Buloh


Salam & Hai Semua

Dekat kawasan Sg Buloh ni atau lebih tepat Paya Jaras Sg Buloh, adalah satu gerai di Pasar Ramadhan ada jual Roti John..brader yang jual ni tiap2 tahun ada..kalu bukan bulan pose dia jual berger...kat Sg Buloh memang dah femesla..lepas tu ada yang share kat satu page femes FB ari tu...lepas tu lagi panjang lah orang berator nak membeli roti john ni....roti john tak kedekut...




Ni saya share..gambarnya...nampak selekeh comot tapi rasa dia perghhhhh terbaikkkk...rotinya lembab sebab telur sos & isi dia banyak...sampai reti dah nak susun dalam pinggan...

Ni pun biras saya berator nak beli roti john ni..dekat sejam jugakla dia berator....


Cuti Nuzul Quran ari tu kebetulan mak abah saya, family abang saya & abang ipar saya datang berbuka di rumah...itulah menunya hari tu...Alhamdulillah dapat berbuka sama2 ramai2....



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: