Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, June 1, 2017

Legoland (Part 2 Akhir)

                             






Gambar wajib di entrance

Lepas tu layan gambar jelah ye...sy share antara gambar yang mereka main ride kat sana










Ninjago ni yang latest di Legoland..yang lain kebanyakan sama je mcm yang kami p 4 tahun lepas...pokok2 pun ada yang dah besar..ada jugak kawasan yang redup compare 4 tahun lepas...





Miniland




Budak2 pun tak sabar nak mandi kat theme park...ayuh la kita pegi






Sebelum mandi marilah makan dulu...fries tu comel bentuk

Anak-anak & abahnya memang pulun lah main...berkali2 naik slide...saya naik satu slide je..jenis penakut...hahaha





Kagum betul ngan darissa...tak takut dia naik slide ni..tinggi kot....















Ni jelah satu2nya slide yang saya naik...nasibla kukuh pelampung tu uolls....kalu bocor, manalah saya nak letak muka sy ni..hahahha

Lepas dah main tu, tapau makanan kat Medini Mall terus kami balik bilik...malam tu memang tak keluar dah...sebabkan Somerset Medini tu dekat je ngan Legoland, kami tanpa tukar baju terus balik bilik...hahhaha

Ok itu saje cerita kami di Legoland..lepas ni sy akan share kami singgah Melaka pulak untuk satu malam...


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Anis Azalea said...

Samalah kita pun takut naik slide. Lagi2 yang menjunam laju..takut gila teringat pengalaman lemas masa kecik.

Nak pergi Legoland tunggu Aqlan 5 tahun la..

Deanna Aris said...

seronok dapat bawa anak-anak pergi bercuti kan ^_^

Pengalaman JELITA Tentang Set Ramadhan Shaklee