TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, June 6, 2017

8 Ramadhan - Berbuka di Capricciosa Pasta & Pizza Sunway Putra Mall & misi mencari baju raya bebudak

Salam & hai semua

Sabtu bersamaan 8 Ramadhan kami buka di Shooping Complex...hahahha..misi nak cari baju raya bebudak ni & baju melayu untuk sang arjuna..kami yang gegirl dah siap tempah sebelum puasa ari tu.
Sunway Putra Mall menjadi pilihan sebab tak ramai orang & kedai yang kami nak tu ada dalam tu..senang...tinggal kasut  masing-masing je belum beli lagi...yang lain settle...eh ada lagi tudung, songkok baju tido bebudak, pakaian dalaman..hahha pengsan..selagi tak raya selagi tu ada je rasa tak cukup...



Kami berbuka disini..western gitu..tahun lepas pernah berbuka disini juga...suka kat cni sebab sedap, portion pun banyak & price agak reasonable..tapi frust jugaklah sebab rasa tak sedap pulak makan kat cni...


Bergambar sat...lepas booking tempat, order foods & bayar kami pergila mencari baju..


Hamboi kemain dua beranak ni selpie...yang gegirl sibuk pilih baju.

Dah membeli,alah beli sikit2 je...zaman2 gawat ni berbelanjala sederhana kan..yang penting anak2 punya..










Holohhhhh cinta hati 2 orang ni...






tuan tanah bersama suami...amponnn gambor gedik




Familia


ni kids pizza tau...order main couse dapat free 2 kids menu..besar kan pizza ni...kalu kat Chillis pizza nya dpt seslice je...pizza ni kami order 2 

Ayam apa entah namanya...sebelum ni makan elok je rasa dia..kali ni macam terlebih masin..ok faham, puasa kot...ehhehe


Carbonara


Chicken Milanese...oklah sedap gak, menu baru


Lepas berbuka sempat pulak anak dara ni selpie..kemain mcm dah besar sangat dah dia

Dari Sunway Putra Mall, kami singgah Jakel nak beli baju melayu Danish & abahnya...mak aiiii jalan jem nak ke Jakel tu...Dalam Jakel pun jem...penuh orang.....sabor jelah...dapat la beli 2 psg baju free samping...lepas tu lekas2 balik..orang merenyut....


Ramai.....

Ok itu saje..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Ms kj area pavi dlu, xsempat try restaurant ni.. Oh kt sunway putra pn ada ye.. Kemain anakdara selfie.. Jakel nk raya lg sesak.. Best la byk persiapan dh siap.. Kita bj tisya je la.. Bj makpak pki mana ada.. Kalo sempt cari, bole la pki nanti