TQ coz sudi menjengah blog ni..



Tuesday, May 16, 2017

Selamat Hari Guru!!!

Hari ni rasanya kebanyakan sekolah sambut hari guru... anak2 saya pun tak ketinggalan la jugak...scroll kat ig #hadiahhariguru berlambaklah kuar hadiah apa yang sesuai..& orang2 yang jual hadiah ni pun ada...sediakan duit je...tahun ni saya decide & dengan persetujuan anak2 kita bagi keychain yang boleh letak nama cikgu...& selitkan pen juga...

kalu nak order bolehla ke FB beliau Syazwani Ibrahim SyMia CraFt atau IG @symiacraft



Comelkan...bolehla pilih design keychain yang kita nak...yang ni RM5.00 satu keychain..



Pen bolehla selitkan sekali...dulu2 ingat lagi saya bagi cikgu sabun mandi yang buku tu...hahahah dah balut pun orang tetap tau itu sabun....wakakakka dah wangikan....
plastik & paperbag beli di Daiso jehhhh...sonang



Ini selepas di balut...hope cikgu2 nya suka lah...

Untuk cikgu2 kat taska tempat saya hantar transit anak2 saya bagi kek..order kek nanti dia delivery sampai taska...gambar kek takde sebab belum sampai lagi...delivery katanya petang ni...kalu ada nanti saya up sini...ala kek biasa sebab last minit order...terlupa sangat kat cikgu taska....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

1 comment:

mama tisya said...

Mcm2 hadiah ank murid bg cikgu kn