TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, May 17, 2017

Hari Ibu

Sabtu lepas adalah kuar makan konon2 untuk hari ibu la..patutnya nak bawa mak abah saya sekali tapi mak saya jatuh hari sebelumnya, so susah dia nak berjalan...tapi takpelah kita postpone belanja makan mak abah saya...mak mertua pulak kat Kuala Kangsar , kita wish ajelah...nanti raya kami balik kami belanja makan & bagi hadiah ye.....

Kami makan di Vivo Pizza Malaysia...tapi tak makan pizza pun...hahahha


Ibu bersama kek nya....sedap...





Air apa entah latte apa lupo lah


Spagethi Bolognese...ni kurang sedap, masam sangat...



Lava cake with aiskrim 


Sian ibu selpie sorang2...semua xnak bergambor...hehhehe


Spagethi Carbonara ni paling sedaps..nampak kecik portionnya tapi mengah jugak nak habiskan semua makanan


Ni chicken parmagiana kot namanya..kureng sedap la...ayam dia kering sikit... sorry Vivo

Ok itu saje cerita celebrate nya...tapi ingat, hari hari hari ibu tau...hehehhe

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

Warisan Petani said...

Takde nasik ke?
Pakcik kalau takde nasik, tak sah nak makan.

mama tisya said...

Kita xpi mana pn mother's day, masak2 kt umh.. Lgpn mak kita blk kampung..mkn kt vivo ada set ayam apa dh sedap juga.. Fish n chip pn ok.. Air die yg sdap mango blended ke apa nama lupa