Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, May 23, 2017

Belated Mother's Day Celebration untuk Nenek Gombak







Salam...

Sabtu 20.05.2017..belated sebab masa Mother's Day betul2 tu ,ak saya tak sihat..dia terjatuh....takpelah kita kuar makan2 je...takla sambut sangat pun...saje bawak makan luar....abah saya memang suka Johnny's  ni...sama naik ngan cucu dia, Dicha....hehehe...sian nenek...konon sambut nenek tapi ikut selera orang lain..hahahha...takpe nenek ok je sebenarnya...mak saya memang makan je semua...jenis tak memilih...macam saya...hahahha..tengok badanlakan....




Belilah cuppies kekecik macam ni....ada la tanda Mother's Day...tapi ingat Hari Ibu ni hari hari tau...tapi kita kasi extrala sikit bila datangnya Mother's Day ni...


Ni nasi goreng belacan...ada lagi order Prawn Fried Rice tak amik gambor. ...Johnny's punya Prawn Fried Rice memang sedapla tu sebab abah saya suka....hehehehe...sila try order...tapi tula portion kecik...hehehhe 




mak kita..sian mak nampak dah susut sangat badannya...agaknya sebab jaga orang sakitkan...abah saya dah 2 tahun sakit Parkinson tapi mild lah...parkinson baru nak jadi orang kata....drive kereta memang dah tak boleh dah..semua pergerakan terbatas & lambat....


Mak saya 69 abah saya 77...tua kan...saya yang bongsu....



Steamboat ari tu...yang maggi tu anak dara saya yang sukaaaaaa sangat....

Itu sajelah acah acah celebration nya...ajak mak abah makan....saje bagi mak rasa diraikan.....nak sambut ngan mertua mereka jauh nunnnnn di Kuala Kangsar....nanti raya kita makan sesama ye.....hehehe

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

Lama xmkn johnny's.. Slalu order pineapple fried rice menu fav.. Cute cupcake tu.. Kita pn weekend br bw mama and Mil mkn2 sbb time mother's day.. Mak kita blk kampong.. Makmertua pn ada hal

Husna Rahman said...

alhamdulillah. tetiba teringin jugak cuppies tu

moga mak n ayah sihat sentiasa, suka tgk mak senyum