Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, May 26, 2017

Belated Birthday Celebration

Salam & Hai semuaaaa...

Memandangkan puasa dah dekat, semalam kami buatlah seprais kat kawan kami ni..belated birthday celebration....kalu buat lepas raya keji sangat pulak sebab lama sangat nak menunggunya...walaupun masing2 tau memang kita akan sambut sebab tetiap tahun buat tapi perasaan terkejut tu tetap ada ye uolls.....hehhehe...tapi kali ni tak sempat nak order kek beli je di Secret Recipe...takpelah janji ada kan...

Sape yang menyumbang, InsyaAllah kita akan buat seprais ni tau...rotate gitu...tapi dalam satu floor tu tak ramai la yang join yang rapat2 je.....hehehe




terus je bagi di meja dia...nyanyi2 la sikit kan....memang kak nor terkejut tau..siap nangis lagi...holohhhhhh



White Chocolate Macademia....Lama rasanya tak makan kek SR ni..yelah sejak2 dah banyak home bakers ni, main order je...dahlah sedapkan...dulu2 10 12 tahun dulu memang SR lah kek paling gempak kan?...











Ok itu saje...kesempatan ini nak mengucapkan selamat berpuasa & selamat mencari resepi untuk masak berbuka...hehehehe

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: