TQ coz sudi menjengah blog ni..



Thursday, May 18, 2017

BBQ Chicken Malaysia


Salam semua....memang penuh makanan la blog ni..sama jugak ngan IG & FB...ada satu hari tu saya dah habis ganti puasa,,,bagi meraikannya, hahahhaha kira 'Raya' saya la ni...cetttt...orang dah lama habis ganti puasa kan saya je yang baru terkedek2 ganti puasa...hehehe

Kami makanlah di Restoran Korea ni BBQ Chicken Malaysia...baru je buka berhampiran dengan opis kami...sebenarnya ni second time kami kesini..masa Grand Opening kami dah amik pergi dah ni kami p lagi lah nak tengok ada perubahan tak dari servis dia sebab masa Grand Opening lambat giler dapat makanan....




Dimulakan dengan tuan belog.....heheh


Air ada promotion ye..orange juice tu buy1 free 1






ni la antara makanan yang diorder..namanya tak ketahuan lah...panjang bebenor...tapi kan sejak saya layan drama korea ni, sedap pulak saya rasa korean food ni..hahahah...sebelum ni pernah rasa tapi taksedap langsung....dasarrrrr sangat



Kami selpie...

Kesimpulannya food dia memang sedap sedap la..itu tekak saya ye....




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

3 comments:

mama tisya said...

Hah peminat cite Korea ye.. Ms Amy holiday Korea dlu seminggu, menu Korea ada la mkn dlm 3x xsilap.
Xbrp bole sgt nk mkn.. Mujur kt sana ada menu arab hehe..

mama tisya said...

Eh aritu tnya psl teh tarik Madu kn.. Kt kl pernh minum kt warung ambo area glenmarie s.alam.. Sedap gk tp yg kt klate tu lg terliurrr

Husna Rahman said...

cewahhh kita pun layan drama korea tapi xpenah lagi try mknn korea..klu kimchi tu penah la...not so in luv laaa..huhuhu