TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, February 15, 2017

Taman Rekreasi Gunung Lang Ipoh


Lepas check out kami nak pergi Lunch..hajat di hati nak ke Restoran Yong Suan nak makan nasi ganja..tapi mak aiiii ramainya orang...tak sanggup nak berator...kami makan nasi vanggey kat cawangan lain....rasanya kat Restorang Yong Suan tu hq dia kan?entahlah ada kawan saya cakap sama je....




macam biasa ayam sotong & kuah kari..ni kali kedua saya makan kat cni...


Lepas makan kami singgah Taman Rekreasi Gunung Lang...Sebab nilah kita kuat sangat nak ke IPOH..walaupun selalu balik kampung suami di Kuala Kangsar tapi jarang sangat nak singgah Ipoh...

 

Family saya...cantik kan view dia...ingat nak naik bot nak round tasik tapi takdapat...berator panjang nak naik bot...takpelah next time la ye..sebenarya sebab nak bergambar je dekat cni...suka suka...cantik sangat.....










 Lepas posing2 amik gambar..balikla kami ke Kuala Kangsar....cuti2 yang singkat & padat...lenkali ada rezeki kita jalan2 lagi....



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

3 comments:

Zie Azi said...

sy pun pernah pergi sini

Anis Azalea said...

Cantik gambar..tempat2 lain tak pergi ke...Ipoh banyak tempat best juga..hehe.

mama tisya said...

Cantik la viewnya.. Syok kalo dpt naik bot tu tp rmi plak orgnye ye...

Yg teh tarik madu kt kl pernah minum kt warong ambo ada entry kt blog Amy.. Tp Yg kt klate tu.. Terliurr sungguh