Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, February 15, 2017

Taman Rekreasi Gunung Lang Ipoh


Lepas check out kami nak pergi Lunch..hajat di hati nak ke Restoran Yong Suan nak makan nasi ganja..tapi mak aiiii ramainya orang...tak sanggup nak berator...kami makan nasi vanggey kat cawangan lain....rasanya kat Restorang Yong Suan tu hq dia kan?entahlah ada kawan saya cakap sama je....




macam biasa ayam sotong & kuah kari..ni kali kedua saya makan kat cni...


Lepas makan kami singgah Taman Rekreasi Gunung Lang...Sebab nilah kita kuat sangat nak ke IPOH..walaupun selalu balik kampung suami di Kuala Kangsar tapi jarang sangat nak singgah Ipoh...

 

Family saya...cantik kan view dia...ingat nak naik bot nak round tasik tapi takdapat...berator panjang nak naik bot...takpelah next time la ye..sebenarya sebab nak bergambar je dekat cni...suka suka...cantik sangat.....










 Lepas posing2 amik gambar..balikla kami ke Kuala Kangsar....cuti2 yang singkat & padat...lenkali ada rezeki kita jalan2 lagi....



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

No comments: