Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, November 18, 2016

Grand Lexis Port Dickson

#throwback...

Dah basi tapi nak abadikan jugak dalam blog ...xkisah ada yang baca tau tak...hheeehhe
Bulan 3 tahun ni wak tu cuti sekolah...bawak mak abah saya sekali (atok nenek gombak). Saje bawak tido hotel..dulu depa bawak kita, sekarang kita la yang kena bawa...


Ni kat lobi...lobinya kecik je...x macam 5 star  pun....krik krik krik


suka katil dia...cantik & besarrrrrrr



Pantry


Bilik ayor


Poolnya......airnya sejukkkkkk sangat....x lalu weh nak mandi...suka yang open punya....serius sejuk...x feel nak mandi

anak2 pedehal...mandi tetap mandi



Ibu pun nak jugak join walaupun kesejukan


 ini pool public....baik mandi kat cni...ok lepas ni dah tak payah dah dok Grand Lexis ye...anak2 pun lebih suka mandi kat cni...


Kita order room service cake ni sempena birthday mak saya....




Pool lagiiii



lagi


dan lagiiiiii...


pintu nak ke pool


tv area



mandi la komeeeee




cantik landscape kat cni


Itu saje....baiiiiii

2 comments:

Anis Azalea said...

Bestla dalam bilik ada kolam. Anytime can terjun.

mama tisya said...

Kita suka grandlexis.. Sbb anakdarA bole sakan mandi manda kt private pool.. Eh kita pi lobby die best..ingt nk try yg lexis hibiscus plak nanti