Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, June 7, 2016

Ramadhan Day 1


Alhamdulillah dah lepas 1 Ramadhan...semalam mood memasak ada...biasa kalu time bulan puasa je roh rajin ada...hehehe semangat katanya....ari ni belum tentu lagi...macam biasa share apa yang kita masak semalam...walaupun dah share dah semalam kat fb & IG


ni haaa lauk semalam..main course memang homemade...agaknya semalam lori minyak tumpah kot tu sebab meriah minyak dalam lauk tu....hehehhe

Ayam masak kicap...All time favourite kat rumah ni...



Sambal ikan bilis + petai + kentang

ni salad + tempe + tahu goreng


Adalah jugak beli kat PARAM kuih tepung pelita & murtabak....itu saje untuk Ramadhan pertama...

Selamat berpuasa....



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

2 comments:

mama tisya said...

kita pn suka ayam masak kicap

Ibu Dhia Danial said...

lama akak x update blog ye kak, da nk rajin semula ke kak? hihi kita pya da tenggelam da, malas da..