Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, October 3, 2013

Kulcats Barrio

Tengok rata2 Instagram ramai yang upload pasal Kulcats ni...paling banyak Instagram Nabila Huda. Macam best je.... jadi marilah kita cube..... tapi yang benornya Kulcats ni sape punya?macam popular di kalangan artis...masa saya makan tu pun ada artis tapi artis suam suam kuku lah..hehehe... Kulcats ni terletak di Taman Tun Dr Ismail Lorong Rahim Kajai 13. atau pegi Instagram @Kulcats atau  Google saja.


kemho ngan anak bujang....ada orang tak suka kan tengok kemho kemho ni..tapi saya suka je tengok kawan2 blogger lain kemho...itu pun nak jadi isu...pelik la....heheheh


kemho ngan asben pulak

kek rainbow permintaan anak...ni kuar dulu sebab anak2 sibukkkkkk nak makan...tapi serius sedap sangat...harga tak ingat minta maaf ye...

Masing masing berebut nak cream tu....last last tak abis pun...kek dia lembut puas hatilah..


pizza...meat the kulcats namanya harga dalam 22 atau 2
5 hinggit macam tu.



Chicken paramagiana kot namaya...lebih kurang la.....hehehe harga sama jugak macam pizza tu...besar giler ayam dia...tapi tepung dia tebal la....

Milo dinosor...nama sebenar lain..ni nama samaran

Yang ni unik air suam/mineral. Distilled water katanya.. 50 sen...


Nescafe ais

PAVLOVA......sebab inilah saya teringinnnnnn nak pegi...femes katanya kat situ..memang habis sekejap je.....rasa? biasa je kot...manis macam pavlova yang ain cuma kulit dia luar tu nipis pastu kat dalam macam ada chocolate mouse...saya pernah makan pavlova kawan saya buat bila kita gigit kosonh je..ini tak....sila lah cuba....saya lebih suka Rainbow Cake tadi...banyak dessert dia...tapi bila baca kat buku menu dia saya tak dapat gambaran sebab takde gambar....hehehe

Oklah selamat mencuba uolls...mungkin saya salah pilih menu kot...apa apa pun Big Brother kat Kota Damansara lagi sedap western food dia... lain orang lain cita rasa dia kan?kan?kan?

4 comments:

mama tisya said...

mcm pernh dgr nama kulcat ni tp lupa kt mn...big brother tk pernh try lg tp katanye sedap sana

lieyalatif said...

betul tu hanim...lain tekak lain citarasa kan...lieya pun ade tgk nabila huda pergi mkn sini....teringin gak nak cube tapi tgk pic mcm biase2 jek plak menu die....tapi kalo sesat ke sane harus juga lieya try nieh...

attyfir said...

ayork hanim ..piza tu buat kty terliur je ..ngn milo dinasour tu tau,.hanim kejam

onniesham said...

sy pon tringin nk terjah kulcats ni.. beria sgt artis dok promote kan.. siap ada jual tshirt bagai