Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, September 4, 2013

Majlis Tunang di Bidor

Sabtu 31 Ogos kami ke Bidor sebab adik opismate kesayangan bertunang. Dalam Kul 12 kai bertolak dari Sg Buloh singgah R & R asben lapar nasi pulak...yelah air kan takde ari tu nak masak berat2 memang tak boleh so berentilah kejap.... gambar adalah campur2 dari hp n camera...so mari saksikan...hehehhhe

Masa on the way ke Bidor....

Sampai sana datang2 terus makan....fuhhhhh sedap giler...lauk kampung....sedap2 lah...nak tambah lauk malu.....

Pelaminnya.....cantik sangat...

Ni dalam bilik .....saya datang je pihak lelaki dah balik..takde rezeki nak jumpa

ni la kesayangan saya yang tunang tu...cantik sangat dia...naik betul serinya


ni gambar berdirinya....cantik kan
ha kau penuh muka saya kat situ

Dicha takde mood ari tu...ajak amik gambar kat pelamin pun tak nak

Saya n bakal pengantin yang super gojes


Budak yang takde mood...selalu dia yang offer diri nak amik gambar depan pelamin

Lepas tu asben ajak balik kampung pulak...Sebenarny tak rancang pun nak balik sebab esoknya dah janji ngan mak abah saya nak bawak pi beraya tapi asben kata balik hari je la kita...saje dia nak tengok mak dia....saya ok je...dapat jalan kan....konsep bawaaaaa daku pergiiiiii pacu laju laju.....wah dah macam lagu kakak n zizan dah..

Cerita kat kampung next entry la ye....biasala kalu balik kampung memag saya akan share pasal makanannnnnnnnnnn.....

bye uolls

5 comments:

mekchu said...

pelamin cantik, bakap pengantin pun cantik... mmg naik seri nyaaa..

hanim pun comel...

Emy Tak Kecik said...

lawa pelamin dia...org nye pon comel...

kt kalau bertunang x turun kot melainkan kks bertunang. ni mesti adik kesayangan habis ni hehehe

Uncle Lee said...

Hello Hanim, this coming to you from Canada. Saya suka tengok gambar2 disini. The last time I was in Bidor or KK was wayyyy back in the '80s.
And that food dish looks sedap. Kalau saya ta'malu, dua pinggan saya lichin kan, ha ha.
Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

nieda said...

comel sgttt...

attyfir said...

lawa pelamin..berseri2 bakal pengantin.
dicha dah makin comey