Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, August 20, 2013

Raya pertama di Aidilfitri 2013

Salam semua...

Tahun ni turn beraya belas asben di Kuala Kangsar...tema tahun ni baju raya kami ialah BIRU...... joms layan gambar. Part gambar anak dara saya tu xmo bergambar...xde mood...nak berjalan katanya.....adoiiiiii.......

gambar kami sekeluarga...memang semua gambar dicha dia tak pandang camera. tak nak sudah janji gambar ibu elok molek ....hehehe..


Eceh......tahun ni Dicha dah pandai berdikari...dia dah join abangnya n sepupu dia main...so ibu boleh lah sket2 beromantika raya.....hehehehe

Anak anak taknak bergambar marilah abah kita bergambar bersama....tahun ni sedih sebab gambar salam2 takde. sebab lepas sembahyang raya dah ada orang datang umah....ni pun kai bergambar sebelum kami pulak nak kuar beraya..kelm kabut okay...hehehehhe

Mak dan ayah mertua yang best 150 juta kali...heheeh

Sepupus

tengokkkkk....memang camera shy la dia raya ari tu...grrrrrrrrr!!!!!!...tak dapat nak show off peplum dicha yang ibu tempah khassss....hahahaha



Sekali lagi dicha....tak pe janji ibu tengok camera

ibu n anak2 nya

 Itu saje gambar beraya kami..macam tak puas je bergambar....mungkin kena pakai lagi baju raya dan tangkap semula gambar....hehehhee. Abis dah cerita raya pertama kami. Kami p beraya pun tak amik gambar pun...makan makan dan makan lagi....sedapnya berhari raya......




7 comments:

NM02 said...

serba biru... antek!

Emy Tak Kecik said...

best la beraaya umah mertua..
i olls xde mertua pon ekekke

biru.....mcm leh masuk list utk raya tahun depan
hehehhee

lieyalatif said...

tema yg sgt2 cantik la hanim..menyerlah gitu hah....

dicha n danish pun nampak ceria tu...betul kate hanim, sonok betul beraye kan, juadah lazat2 depan mate....

mama tisya said...

rmi kn bdk2 kecik thn ni beraya pki peplum

Ibu Dhia Danial said...

bestnye ade gambo raye.. kite langsung xde kak.. hehe.. ape pon selamat hari raye kak hanim sekeluarga dari yan sekeluarga..

attyfir said...

photoshoot lg gbmr raya hanim

onniesham said...

yer la... sama kita tema biru tahun ni.. celet skettt

cntik baju peplum dicha... comel je dia pakai. Hanim kena buat sesi brgambar lain kalo x byk gamba raya. Saya selalu buat mcm tu coz nk snap pix ngan anak raya di pagi raya mmg sgt mencabar.. tu psl kena snap time lain.. hehehe.