Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, August 27, 2013

Dicha o Dicha

Ahad kan kami ke kenduri kawin...jalan agak jem...taulah kan MRR2 yang menghala ke Ampang dan ke Cheras kan selalu jem. Tetiba lalulah lori durian ni. Dicha ni pulak suka makan durian. Pastu dia suh abah dia amik durian tu.....Ewah sesuka hati pulak dia nak amik duria tu...ingat boleh main grab grab je...hahaaha adoiiiii la dicha....kemain pujuk dengan suara lembut pastu buat la aksi polok polok bagai.....ni yang mengundang kejelesan ibu ni....

Nasibl dia ok bila abah dia terangkan n pujuk dia nanti kita beli.....abahnya sila la layan anak dara tu ye....abang danish jugak yang cool walaupun kadang2 ada angin jugak....

Ni saya share aksi aksi dicha memujuk abahnya

6 comments:

eynda said...

Comelnya! :-)

Dee said...

amboi..boleh meruntun jiwa ni..dicha comel tol lah..

NM03 said...

kemain memujuk ye... hehehe

lieyalatif said...

dicha mmg minat2 sgt durian yeak hanim...bagus camtu...susah nak jumpe budak suke durian nieh......

aksi memujuk tu comel sgt...

Ibu Dhia Danial said...

holoh holoh pandainye die membodek ayah die ye..

nieda said...

Alahai....so sweet dicha.