Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 31, 2013

Almond Flakes - Kuih yang 'in' tahun ni

Tak tau nak masuk kategori mana kuih ke kerepek ke...hehehehe. kawan saya jual sebalang 35 hinggit. Tengok resepi dia mcm senang tapi kos nak buatnya agak mahal..500 gram tepung florenta harganya 19hinggit...katanya lagi sampil sold out tepung tu....

Sekali makan memang susah nak berhenti walaupun nak kunyak nya agak penatlah...hehehehe

Selamat berpuasa n selamat berbuka....


7 comments:

mama tisya said...

tu la bsikut ni rmi org jual...kita bli gk bos jual rm 25 1 balang..mmg kalo dh kunyah ralit

SYANI said...

Member kat opis pun jual RM25 gak 1 balang.. Tapi memang sedap sangat..

Dee said...

mahal gak ye..tapi sedap..dee pun suka..

lieyalatif said...

betul tu hanim..tahun ni ni laa kuih in ....mmg femes nie...rate2 beli hah....lieya tgk care buat mcm senang kan...tapi nak cari bahan tu manjang abis jek kat kedai bakery tuh...

lizz said...

mahal tu 35 hinggit...aaah la kat opis saya pun jual 25 hinggit sebalang mungkin balangnyer beso kot tu yang mahal sikit...kot

nieda said...

Mmh mahal kuih ni

Mimy Hamid said...

sy nak beli lepas raya...kt opis jual 28