Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, May 18, 2012

Nak update jugak walaupun.....

Tangan ni gatal sangat. Minggu ni memang saya tak bukak blog saya n blog kawan2 pun. Bz di tempat keje bila balik badan ni terasa penat sangat. Malam je letak kepala terus hanyut....

Tambah pulak anak dara saya tu demam 2 hari dah. Dia asik merengek je sebab badan tak sedap agaknya.

Ingatkan minggu ni nak up kan cerita Mother's Day n birthday dicha kat nursery tapi pic tak transfer lagi dari camera. Minggu depan kot baru boleh update sepenuhnya.

Kali ni saya share 2 pic je la ye itupun dari hp. Saya pun rasa dah lama sangat tak jenguk blog kawan2... Rindu nak baca cerita2 uolls.

Oklah... Hepy weeken n Tq


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, May 14, 2012

Nenek saya discharge hari ini..

Tadi mak saya kol nenek saya dah boleh kuar hospital hari ini.

Semalam saya p melawat Alhamdulillah dia ok tapi nampk di agak penat sikit lah. Muka pun dah nmpak ceria. Sakit tu of course la tetap ada kan tapi saya percaya nenek sya seorang yang kuat semangat. Sebab di jarang sakit n masa dia jadi cikgu dulu dia jarang mc. Mak saya lah yang cerita.

Fisio pun dah start buat. Kena perlahan lahanlah buat.

Last, saya nak ucapkan terima kasih banyak2 pada kawan2 blog yang doakan kesihatan nenek selama ini.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, May 8, 2012

Nenek saya operation pagi ni

Pagi nenek saya akan menjalani pembedahan tulang peha dia yang patah tu. Semoga segalanya berjalan lancar dan selamat hendaknya.


Psst... Sory sebab minngu lepas saya tak blogwalking sepenuhnya sebab hati runsing memikirkan nenek n ada beberapa hal yang terjadi.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Nenek saya operation pagi ni

Pagi nenek saya akan menjalapembe
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, May 3, 2012

William Corner, Danau Kota

Kemain lagi sejak akhir2 ni update guna hp je... Hehehehe

Malas der nak buka lappy. Blogwalking guna tab update blog guna hp baru kitew hew hew hew. Weeken je kot baru kita on lappy itupun kalu kita masih ingat mana butang on dia. Eh!

Ari tu kami ke William Corner Danau Kota.Kalu kita dari KL,sebelum Kem Wardieburn tu ada satu Hospital Columbia. Masuk simpang hospital tu pastu terus je.

Kat sini ada buku menu. Senang nak order. Bagi saya food dia kat sini ok ok je kot ke kami yang tersalah pilih menu. Yang igt dulu femes kat sini ribena laici n mee raja tak silap.Pernah lah order dulu. Lupe sudah sebab itu cite 4 tahun lepas.

Kita try order yang lain plak kali ni tp tulah macam xde feel. Walaupun dulu kedai dia agak horror tapi bila makan rasa sedap n feel je. Entah yer. Heeeeeee.

Kali ni makan aman sikit sebab dicha tido. Tapi sunyi plak bila dicha dah tido. Kalu tak berkecah meja tu dikerjakan.

Menu yang dipilih nasi goreng tomyam, spagethi carbonara, ayam ape entah n ribena laici jumbo. Pandai2 lah matchkan yer ngan gambar sebab tak boleh nak letak caption kat pic tu.

Itu sajer. Selamat mencube
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wednesday








Starbucks Chocolate Cookie Crumble Frappucino yang sedap giler. Amik yang besar kongsi anak beranak. Sedap je lalu kat tekak masing-masing. Pastu marilah kita batuk beramai-ramai. Ada satu lagi flavour Mocha Cookie Crumble. Katanya air baru kat Starbucks. Entah yer..heeeeeeee

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. Tq